Advies op maat

Waarom advies op maat, simpelweg omdat geen mens gelijk is. Niet alleen in smaak verschillen wij van elkaar maar ook in lengte, gewicht en gezondheid.

Het aanschaffen van een preventie- of hulpmiddel is heel persoonlijk en evenzo het aanpassen van de installatie in de woning. We moeten dus rekening houden met uw persoonlijke situatie en wensen, woont u alleen of gaat u de voorzieningen met iemand anders delen, uw lengte en gewicht, de beperking (nu, maar ook in de toekomst), afmetingen en gebruikte materialen van de woning.

Betaalbaar

Jazeker, alleen kunt u het geld maar één keer uitgegeven. Doe het daarom verstandig en vraag ons om onafhankelijk en deskundig advies. Afhankelijk van uw situatie gaan wij dan op zoek gaan naar een passende betaalbare oplossing.

Mooi

Vroeger ging de woning misschien op een ziekenhuis lijken, tegenwoordig is dat niet meer nodig. Veel hulpmiddelen zijn in een mooie kleur te bestellen en zijn ze gemaakt in samenwerking met een designer. Bruikbaar als het moet en uit het zicht als u het even niet nodig bent.

Ideeën

Toepassingen genoeg, denk bijvoorbeeld eens aan het vervangen van een bad naar douche in één dag. Een antislip vloer die onzichtbaar is. Diverse domotica systemen waardoor de lampen schakelen en de gordijnen automatisch dicht gaan. Een deur die opent als u klopt en sluit als het moet. Ook al bent u afhankelijk van de thuiszorg, laat dan u huis geen zorg zijn. Ga voor meer thuiscomfort, ga voor veilig zelfstandig wonen.

U kunt bij ons terecht voor o.a. installatietechniek, verwarming, sanitair, antislipvloeren, wandbeugels, verlichting, rook- en CO melders, persoonsalarmering, domotica, enzovoort, enzovoort, werkelijk te veel om op te noemen. Kijk maar eens tussen onze producten

Wij helpen u graag met onze kennis en ervaring.