Hoe bevestig je een wandbeugel

Hoe bevestig je een wandbeugel

Op de vraag hoe bevestig je een wandbeugel is eigenlijk maar één passend antwoord mogelijk en dat is met de juiste bevestigingsmiddelen. Vraag daarom aan de specialist welke bevestiging de juiste is voor jouw type wandbeugel, douchezitje en dergelijke. Soms zitten de bevestigingsmiddelen erbij, echter dit is niet standaard.

Montage van het hulpmiddel

De montage plaats en hoogte van de hulpmiddelen is er belangrijk, bij onjuiste montage maak je vaak niet volledig gebruik van de hulpmiddelen. Laat u daarom goed voorlichten of bijstaan door een vakman of Ergotherapeut. Voordat u het hulpmiddel gaat monteren moet u de wand goed controleren op zijn sterkte, is de wand namelijk wel geschikt voor montage of moet u zorgen voor een extra versteviging. Verstevig de wand als dit nodig is en gebruik de juiste bevestigingsmaterialen, een voorbeeld hiervan is gebruik van contraplaten of steunpoten voor onder het douchezitje. Dit is belangrijk voor de stevigheid van uw hulpmiddel en de veiligheid van uzelf of iemand anders.

Topproducten

Wij werken alleen met topproducten en willen het niet op de prijs gaan winnen, maar op kwaliteit en service. Daarom maken wij gebruiken van producten van o.a. Handicare, Secucare en Jadacare wat betreft de hulpmiddelen. U bent verzekerd van jaren lang plezier en veiligheid met deze producten, bovendien is de garantie uitstekend geregeld.

Voor ons complete assortiment kunt u terecht in onze webshop en mocht u advies willen bij u keuze, neem dan contact op met ons via het contactformulier of via 06-28982592.