Installatietechniek

Installatietechniek

Zoekt u een installateur? Kies dan voor de zorginstallateur, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek. Wij werken voor particulier, zorginstelling  en bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor o.a. verwarming, ventilatie, sanitair, water, gas en elektra

Ook voor de complete verbouwing of renovatie van uw keuken, badkamer en/of toilet hebben wij alle kennis in huis. Voor het uitzoeken van het sanitair of tegels kunt u terecht in één van de showrooms, hier staat een groot aanbod van de nieuwste technieken op u te wachten.

Wilt u zelf verbouwen en bent u op zoek naar de juiste materialen en/of ondersteuning bij de uitvoering, geen probleem. Als zorginstallateur denken wij net even anders, nieuwsgierig wat het verschil maakt.

Bel ons; 06-28982592.

Ons werkgebied breidt zich steeds verder uit in Groningen, Friesland en Drenthe.

O.a. – Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Winsum en Zuidhorn. Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo en Westerveld

 

Bewaren

Posted in: