Langer thuis wonen door een simpele woningaanpassing

Langer thuis wonen door een simpele woningaanpassing

Langer zelfstandig wonen ouderen

Als ouderen gezond blijven, kunnen zij zelfstandig blijven wonen met relatief weinig zorg. Maar als zij gezondheidsklachten krijgen, kunnen aangepaste woningen of extra zorg nodig zijn. Het is belangrijk dat ouderen zelf op tijd nadenken over de vraag hoe ze straks willen wonen.

Langer thuis wonen

Wie langer zelfstandig thuis wil blijven wonen, heeft 2 mogelijkheden.

  • aanpassen van de huidige woning of deze comfortabeler maken met behulp van nieuwe technologie├źn;
  • tijdig verhuizen naar een woning die past bij een volgende levensfase.

Hulpmiddelen en PKVW

VZWonen kan senioren uitstekend adviseren bij het zoeken naar woningaanpassingen, hulpmiddelen en inbraakpreventie. De veiligheid wordt mede bepaald door uw hang en sluitwerk. De juiste sloten op uw woning en goede verlichting volgen PKVW zorgen ervoor dat u bijna 90% minder kans heeft op een woning inbraak. Wij zijn namelijk in het bezit van een diploma PKVW preventieadviseur en kunnen u dus het juiste advies geven, PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Montage

Montage van hulpmiddelen, sloten, verlichting, enzovoort moeten natuurlijk wel voldoen aan bepaalde eisen, ook de professionele montage nemen wij voor onze rekening. Wij zijn op de hoogte van de juiste richtlijnen, WMO en de verplichtingen.

Werkgebied

Ons werkgebied breidt zich steeds verder uit, tot in de verre hoeken van Groningen, Friesland en natuurlijk Drenthe.

 

O.a. – Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Winsum en Zuidhorn. Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo en Westerveld.

 

 

 

Posted in: