Nieuwe badwand Premium Softcube Pendel van HSK

  1. BADWAND


HSK Premium Softcube

Talrijke badkamers zijn uitgerust met een badkuip, echter zonder een aparte douchegelegenheid. Als `s morgens haast geboden is wordt de badkuip gebruikt om in te douchen. Een conventioneel douchegordijn biedt echter weinig spatbescherming en is niet gemakkelijk schoon te houden. De ideale oplossing biedt hier een glazen bad wand: Deze is hygiënisch, esthetisch en biedt een uitstekende spatbescherming. De nieuwe afscheiding Premium Softcube Pendel van HSK munt bovendien uit met een slimme scharniertechniek. Het deurelement kan naar binnen en naar buiten pendelen wat niet alleen de persoonlijke toegang makkelijk maakt maar ook het afdruipen in de badkuip bevorderd.

Helder design

De heldere look van de Softcube-Serie vindt men nu ook terug bij de nieuwe badwand Premium Softcube Pendel. De zacht afgeronde hoeken van de hoogwaardige, geheel metalen, pendelscharnieren bieden in de badkamer een tijdloze optiek en zijn bovendien ook perfect; afgestemd op de andere producten uit de Softcube designlijn. Daardoor past alles als gegoten. Zeer mooi is bovendien de combinatie van de nieuwe DoucheKuip Dobla van HSK. Dankzij de innovatieve kuipdeur veranderd de Dobla met enkele handgrepen van douchegelegenheid naar comfortabele badkuip. Deze producten bieden samen een harmonische eenheid, zowel in functie als optisch.

Individuele Highlights

De bewezen maatwerkflexibiliteit van HSK zorgt ook bij de badwand Premium Softcube Pendel ervoor, dat deze zich in iedere badkamer laat integreren.

Speciale hoogtes en breedtes maar ook de aanpassing van het vaste element en schuintes of uitsparingen zijn mogelijk. Een extra persoonlijke noot bieden de vakmensen met de talrijke glassoorten: Naast spiegelglas, matglas en verschillende echtglasvarianten kan de badwand ook worden geleverd met een glasmattering in het midden. Een optionele Edelglascoating zorgt voor nog meer reinigingscomfort. Waterdruppels hechten zich niet meer zo gemakkelijk, zeepresten vuil en kalk krijgen nauwelijks vat. Voor nog meer bedieningscomfort en veiligheid zorgt een schitterende staafgreep.

Slimme techniek

De nieuwe pendelbare badwand van de serie Premium Softcube overtuigd SHK-Profi’s en hun klanten ook met de intelligente techniek. Opgebouwd uit een smal vast element met een pendelbaar deurelement biedt het 6mm dikke glas een optimale spatwaterbescherming en bedieningscomfort. Bovendien is de deur 90 graden naar binnen en naar buiten pendelbaar. Zo staat deze bij het in en uitstappen niet in de weg en kan ze voor het afdruipen en drogen simpelweg naar binnen worden gedraaid. De scharnieren zijn bovendien voorzien van een geïntegreerd liftsysteem welke het bewegende element bij het openen optilt en bij het sluiten weer laat zakken. Dat zorgt voor een gemakkelijke handling en verhoogd de spatwaterbescherming. De consument waardeert de scharnieren met het glasvlakke systeem en het grote voordeel van de gemakkelijke reiniging van de 150cm hoge glaselementen. De vakman daarentegen profiteert van het wandaansluitprofiel met een praktisch verstelbereik – dat staat garant voor een snelle en simpele montage.

De nieuwe badwand Premium Softcube Pendel van HSK overtuigd HSK-Profi’s en haar klanten met intelligente techniek. Gemaakt van een vast element en een 90° naar binnen en buiten pendelend deurelement biedt het 6 mm dikke veiligheidsglas optimale spatwaterbescherming en schitterende optiek. Het wandaansluitprofiel zorgt met het praktische verstelbereik voor een simpele en snelle montage.

De hoogwaardige, geheel metalen pendelscharnieren, zijn voorzien van een geïntegreerd liftsysteem welke het deurelement bij het openen optilt en bij het sluiten weer laat zakken. Dat vergemakkelijkt de bediening en verhoogd nog extra de spatwaterbescherming. De aan binnenzijde glasvlakke constructie zorgt voor een gemakkelijke reiniging.

Bron:HSK

Posted in: