Nieuwe website Sociale teams – Borger Odoorn

Het sociaal team heeft een eigen website

Het sociaal team van de gemeente Borger Odoorn heeft sinds kort een eigen website, mooi en gebruiksvriendelijk. Op deze manier kunt u snel alle informatie vinden die u nodig bent, o.a. op het gebied van de WMO en vergoeding die u evt. kunt krijgen voor het aanschaffen van hulpmiddelen. Drempels, scootmobielen, trapliften enzovoort.

U kunt snel zoeken bij welk team u terecht kunt; als u woont in de dorpen:

Borger Drouwen Bronneger Bronnegerveen Buinen Westdorp Ees Eesergroen Eeserveen Ellertshaar Exloo Odoorn Valthe Klijndijk Exloërveen Odoornerveen

1e Exloërmond 2e Exloërmond Valthermond 2e Valthermond Zandberg

Nieuw-Buinen Buinerveen Drouwenermond Drouwenerveen

Het sociaal team is er voor u!

In Borger-Odoorn zijn drie sociale teams. Het sociaal team is er voor u! U kunt er terecht met vragen over hulp en ondersteuning. De medewerkers van het sociaal team zijn er om met u mee te denken als u vragen of zorgen hebt over uw persoonlijke situatie. Dat kan overal over gaan.

Misschien hebt u vragen over de opvoeding van uw kind. Of vindt u het moeilijk om rond te komen en wilt u hulp om uw geldzaken te regelen? Bent u werkloos en kunt u wel wat advies gebruiken voor uw dagbesteding? Hebt u hulpmiddelen nodig omdat u slecht ter been bent? Of bent u een poosje niet in staat om uw zaken te regelen? Bijvoorbeeld door ziekte, een operatie of een tijdelijke beperking? Ook als u zich eenzaam voelt en graag wat aanspraak wilt, bent u bij het sociaal team aan het goede adres. Er is geen vraag te gek voor het sociaal team. (Bron:website Sociaal team)

Neem dus snel een kijkje op de site.

Hulpmiddelen en Woningaanpassing

Voor alle hulpmiddelen of een complete aanpassing van uw woning, kunt u uitstekend bij ons terecht. Bel voor een vraag of een passende offerte, ook kunt gebruik maken van ons contactformulier

Posted in: