ODOORN- Hotel Lubbelinkhof wordt een exclusieve zorgresidentie.

Comfortabel wonen in groene omgeving met exclusieve zorg

ODOORN- Hotel Lubbelinkhof wordt een exclusieve zorgresidentie. Hier kunnen ouderen binnenkort een appartement huren om comfortabel te leven, waarbij professionele zorg geboden wordt door Zorggroep Tangenborgh. Dit is een uniek concept in Noord-Nederland.
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober worden informatiemiddagen gehouden over wonen en leven in de Zorgresidentie. Belangstellenden zijn dan van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur in Lubbelinkhof aan de Hoofdstraat 19 in Odoorn.

De Zorgresidentie is bedoeld voor ouderen met lichamelijke ongemakken en/of geheugenproblemen

De Zorgresidentie is bedoeld voor ouderen met lichamelijke ongemakken en/of (geheugenproblemen die willen wonen in een comfortabele, huiselijke omgeving, waar bekwame zorg geboden wordt. Dit woonzorgconcept van exclusief wonen in een karakteristiek gebouw in een groene natuurlijke omgeving met vele extra’s en de garantie van goede zorg werd tot nog toe niet aangeboden in de provincies Groningen en Drenthe.
De zorgresidentie zal bestaan uit 27 appartementen in verschillende grootten die geschikt zijn voor zowel één als twee personen. Verder is er een gezamenlijke huiskamer, een restaurant, een bibliotheek en een sfeervolle lounge. Voor familie of andere bezoekers zijn er vijf gastenkamers beschikbaar. Zowel ontbijt, lunch als diner worden verzorgd en kunnen op het appartement of in het restaurant genuttigd worden.
Hoe het wonen in Lubbelinkhof er precies uit zal zien, wordt bepaald in overleg met de toekomstige bewoners. Hier wordt over gebrainstormd tijdens de informatiemiddagen. De bedoeling is dat de huurders zelf beslissen en aangeven waar zij behoefte aan hebben en daar wordt het aanbod op afgestemd. Service en diensten die geboden worden zijn onder andere schoonmaak van het appartement, wassen en strijken van kleding een fysiotherapeut in huis en op verzoek een pedicure of kapper aan huis. Verder zullen er in overleg met de huurders regelmatig in groepsverband of individueel activiteiten en uitstapjes worden georganiseerd.

Zorggroep Tangenborgh

Zorggroep Tangenborgh is al tientallen jaren specialist op het gebied van ouderenzorg. Tangenborgh heeft 16 woonzorglocaties en biedt thuiszorg in heel Zuidoost-Drenthe. Behalve verpleegkundigen heeft Tangenborgh artsen, psychologen en fysiotherapeuten in dienst die jarenlange ervaring hebben bij ouderen met zowel lichamelijke problemen en/of geheugenproblemen.

Comfortabele gastvrijheid

Hotel Lubbelinkhof staat garant voor comfortabele gastvrijheid met vers bereide maaltijden, de samenwerking met Tangenborgh is voor beiden een excellente keuze voor kwaliteit in zorg en aandacht voor ontzorgt leven met gezelligheid voor zorgbehoevende ouderen.die de regie van het leven in eigen hand willen houden.

Posted in: