Op vakantie met een beperking

Op vakantie met een beperking, lukt dat wel ? Jazeker, tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om met een beperking vakantie te vieren in binnen- en buitenland. Via een reisbureau kunt u een onbezorgde vakantie gaan boeken, maar online is dit ook prima te doen.

Aangepaste vakantiehuizen

Als u zoekt op de term aangepaste vakantiehuizen gaat zoeken op het internet, zult u zien hoe eenvoudig u een volledig of deels aangepaste vakantiewoning kunt boeken. Één van de site’s is www.aangepaste-vakantiehuizen.nl . Op deze website vindt u meer dan 600 aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties, overigens zijn er meer aanbieders van vakantieparken waar u terecht kunt.

Vakantiehuis aanpassen

Het loont om een vakantie huis aan te passen voor senioren of mensen met een beperking. We praten namelijk over een zeer grote doelgroep, om dit moment wonen er in Nederland 7 miljoen 50 plussers en 4,5 miljoen Nederlanders hebben een beperking. Als u deze mensen een plek kunt bieden, zult u meer omzet uit uw vakantiewoning of vakantiepark kunnen halen.

Flexibel of vast 

Wat bedoelen we met hiermee, vast betekent vast. Een aanpassing die is geplaatst op een plek die definitief is en altijd op zijn plek zit ook al zal hij niet gebruikt worden. Met flexibel pas je een aanpassing toe die je kunt plaatsen wanneer het nodig is, dit betekent dat het product niet slijt of vies wordt wanneer het niet wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een zitje of beugels in de douchehoek. Je kunt deze producten dan tussentijds opslaan of bij het bezit van meerdere woningen toepassen in een andere woning. Op deze manier kun je eenvoudig omzet verhogen en kosten besparen.

Profilo Smart

Profilo Smart is één van de producten die wij op deze manier kunnen plaatsen. Door dit systeem zijn de aanpassingen op hoogte en breedte eenvoudig instelbaar en biedt maximale veiligheid. De producten zijn in diverse contrastkleuren verkrijgbaar en u garandeert zo een optimale zelfredzaamheid. Wilt u meer weten of dit product of heeft u een andere vraag, kom langs of bel voor meer informatie.

Posted in: