Partner Handicare

Partner Handicare

Sinds vorige week is VZWonen partner van Handicare. Handicare is een nieuwe naam voor 3 afdelingen, trapliften, mobiliteitsproducten en aangepast sanitair, bekend van o.a. de Linido beugels.

Aangepast sanitair

Voor elke badkamer of toilet hebben we nu een passende oplossing met kwaliteits producten voor een betaalbare prijs, maar ook voor openbare gebouwen kunnen wij dezelfde kwaliteit bieden. Vroeger was er maar 1 kleur en ging alles op een ziekenhuis lijken, tegenwoordig zijn ze in diverse RAL kleuren verkrijgbaar zonder meerprijs. Wij kunnen u nu nog beter ondersteunen in het aanbieden van aangepast sanitair, zoals wandbeugels, douchezitje / douchestoel, toiletbeugels, spiegels, enzovoort.

Trapliften Handicare

Bij ons kunt u ook terecht voor alle trapliften,  met bocht of recht, zelfs voor meerdere etages hebben we de perfecte oplossing. Samen met onze partner brengen wij u een bezoekje en na het inmeten kunt u gelijk zien hoe uw traplift eruit komt te zien. Mocht het financieel even niet uitkomen, dan is uiteraard een goede financiering mogelijk. Mogelijk dat u zelfs een pgb verzoek kunt indienen voor aanschaf bij uw gemeente.

 

Posted in: