Seniorenmiddag in Vlagtwedde

PrengerHoekman Fysiotherapie organiseert voor zaterdag 21 februari van 13.00 tot 17.00 uur een seniorenmiddag in Sport- en Trainingscentrum in Vlagtwedde.

Tijdens deze middag worden workshops en lezingen gegeven, welke voor senioren interessant kunnen zijn. Onderwerpen die specifiek aan bod komen zijn onder andere:
– seniorenfitness en stoelgymnastiek.
– diabetes in combinatie met voeding en voetproblemen.
– functionele training.
– ondervoeding, vitamine(tekort).
– ondergewicht/overgewicht.
– steunkousen.
– algehele fitheid.
– elektrische fietsen.

Ook kunt u terecht voor advies over het aanpassen van uw woning en het installeren van preventie middelen, zoals rookmelder en blusmiddelen.

Het is mogelijk om diverse workshops of lezingen achter elkaar bij te wonen. Het aantal deelnameplaatsen is echter wel beperkt en daarom wordt men verzocht om zich van tevoren in te schrijven voor een workshop of lezing waar uw belangstelling naar uitgaat.

Inschrijven is mogelijk tot 14 februari 2015 via het inschrijfformulier. Dit formulier kan men ophalen en ook weer inleveren op (of opsturen naar) een van de onderstaande locaties van PrengerHoekman: Schoolstraat 30 in Vlagtwedde, Havenstraat 1B in Onstwedde en Raadhuisstraat 28 in Blijham.

Telefonisch aanmelden kan ook: 0599-312814.

Posted in: