Vakantie, Ja fijn

Vakantie, Ja fijn

Klinkt goed toch? Lekker uitwaaien op het strand of een goed glas wijn op een terrasje bij uw vakantiehuis. Tegenwoordig kun je de hele wereld over via vele zoekmachines op zoek naar mooie plekjes. Wat houdt je nu nog tegen? Eigenlijk helemaal niks, zult u zeggen en dat klopt.

Boeken, inpakken en weg. Met een aantal klikken, hebben we een vakantiehuis geboekt, de kleren in de koffer en daar gaan we.

Een aangepaste vakantiewoning

Wow, wat een plaatje. Een oprijlaan van witte steentjes en die mooie houten trap, is het niet geweldig!

Inderdaad, gevonden op aangepastevakantiewoning.nl via de zoekmachine theTravelSpy , deze zoekmachine doorzoekt inmiddels een aanbod van meer dan 1000 aangepaste vakantiewoningen in 20 landen. Elk vakantiehuis is persoonlijk gescreend op toegankelijkheid. Bijna iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die minder goed te voet is (ruim 2,5 miljoen mensen in Nederland). Als je dan samen op vakantie wil, is het maanden zoeken naar een leuke en goed aangepaste vakantiewoning. Daarom gaan velen dus maar niet.

Zonder deze zoekmachine had u niets geweten over het verharde deel naast de witte steentjes. Ook de traplift is een uitkomst, zo kunt u toch dat wijntje drinken op het terras.

Woningaanpassing

Elke eigenaar van een vakantiehuis of -park is toch op zoek naar een zo constant mogelijke bezettingsgraad. Door een aanpassing kunt u de woning of park geschikt maken voor die andere 2, 5 miljoen Nederlanders. Door de enorme vergrijzing in Nederland zal dit aantal alleen nog maar toenemen. VZWonen beschikt over de kennis en ervaring om dit vakkundig voor u te realiseren, des gewenst met een volledig opgezet rapport. Door bijvoorbeeld het toepassen van domotica is het zelfs op afstand mogelijk uw vakantiehuis te activeren of te controleren.

Heeft u nog vragen over antislipvloeren, hulpmiddelen, domotica of de installatietechniek voor uw vakantiewoning, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Fijne vakantie

Een woningaanpassing realiseren wij voor u en de vindbaarheid doet theTravelSpy, ook kunnen zij de verhuur voor u regelen.

Wij wensen u een fijne vakantie.

 

Posted in: