Van Bad naar Douche in één dag

Van Bad naar Douche in één dag

Moet u ook in bad stappen voor het nemen van een douche en wordt het een hindernis, ga dan voor een bad naar douche in één dag. Wilt u het bad eigenlijk wel vervangen voor een veilige douche maar ziet u op tegen de verbouwing. VZWonen vervangt u bad door een veilige douche zonder stoffige verbouwing in één dag zodat u weer met plezier kunt douchen

Bad door bad vervangen

Een bad door een bad vervangen, wat schiet ik daar nou mee op zult u misschien denken. VZWonen plaatst ook baden met een een afsluitbare opening aan de zijkant, zodat u veilig in kunt stappen en toch het genot van een bad kunt ervaren. Als u wenst zelfs met een volledig pakket aan licht en massage jets.

Installatietechniek

Bij het renoveren van de badkamer moeten vaak alle leidingen worden verplaatst, bij het vervangen van een bad maar douche of bad door bad is dit niet nodig. Alle voorzieningen worden aangewerkt op de bestaande installatie. Ook de verder afwerking wordt vakkundig en met de juiste technieken aangebracht, hierdoor is kitten bijna overbodig geworden.

Veilig douchen

Er zijn verschillende opties voor een comfort douche of een comfort bad, wij komen het graag uitleggen in uw eigen situatie. Maak daarom een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of bel ons op 06-28982592. Een bezoek aan onze showrooms is ook mogelijk

 

Vraag naar de mogelijkheden in Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Winsum en Zuidhorn. Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo en Westerveld.

 

Posted in: