Vegro en VZWonen werken samen

Vegro en VZWonen werken samen.

Vanaf nu kunt u de bij Vegro gekochte hulpmiddelen vakkundig laten plaatsen door VZWonen. Tot voor kort had Vegro in het Noorden hier de mogelijkheden niet voor. Sinds begin juni 2015 is hier dus verandering in gekomen.

Welke winkels doen ermee.

We hebben afgesproken dat we eerst de winkels in de provincie Groningen gaan bedienen. Dit zijn de volgende winkels; Groningen (Rademarkt,Berkenlaan), Leek (Samuel Leviestraat), Stadskanaal (Beneluxlaan), Winschoten (Venne). Maar mocht u nu in Assen, Emmen of een andere plaats in het Noorden van Nederland wonen dan mag u ons natuurlijk ook altijd bellen.

Waarom gaan we dit doen.

Het op de juiste manier plaatsen van hulpmiddelen is erg belangrijk, het is tenslotte een middel om uw veiligheid en zelfstandigheid te vergroten. Wij hebben de kennis in huis om deze aanpassingen op de juiste manier te plaatsen, eventueel in overleg met uw ergotherapeut. Wilt u meer informatie over VZWonen en/of woningaanpassingen kijk dan even op  onze website.

Wat kunnen wij u verder bieden.

VZWonen biedt u; sanitair, verlichting, trapliften, inbraakpreventie, drempelhulpen, rook- en CO-melders, hang en sluitwerk (o.a. elektronisch slot), personenalarmering, kleine blusmiddelen, domotica, hoog laag keukens, enzovoort. Ook voor de persoonlijke verzorging en andere ADL middelen kunt u bij ons terecht.

 

Posted in: