VZWonen is NEST Pro Dealer

VZWonen is NEST Pro Dealer geworden

VZWonen NEST Pro Dealer en hierdoor kunnen wij u ondersteunen bij vragen over de Nest producten en het vakkundig voor u installeren.

Wat is NEST ?

Met de Nest haal je niet alleen een thermostaat in huis, maar het begin van een nieuwe belevenis. De thermostaat is het startpakket, uitbreidbaar naar meer comfort en veiligheid. De producten als Nest Protect ( Rook en Koolmonoxidemelder ) en de Nest Cam (full hd 1080p ) werken perfect draadloos samen. Niet alleen producten van Nest werken samen, maar ook bijvoorbeeld de lampen Philips Hue en het elektronische slot Yale Linus

Hij straalt wanneer je binnenkomt.

De Nest Thermostaat doet iets wanneer hij je ziet.  het scherm licht op om de tijd of de ingestelde temperatuur weer te geven. Je kunt zelfs kiezen of je een digitale of analoge klok te zien krijgt. De Nest Thermostaat gebruikt nu OpenTherm-technologie om je modulerende HR-condensatieketel aan te sturen. Hij is zelflerend en weet na 1 week wanneer je thuis of afwezig bent. Een ander belangrijk onderdeel is dat hij u helpt energie te besparen.

Nest Protect denkt na voordat hij iets zegt.

De Nest Protect geeft je eerst een vriendelijke gesproken waarschuwing, zodat een aangebrande tosti geen verdere schade aanricht. De nieuwe Nest Protect is van top tot teen opnieuw ontworpen. Hij is voorzien van een zeer robuuste rooksensor, test zichzelf automatisch en gaat tot wel tien jaar mee. De Nest Protect is ook de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan je het alarm kunt uitzetten met je mobiel zonder dat je extra hardware nodig hebt. Bij een koolmonoxide melding schakelt hij de ketel gelijk uit en natuurlijk krijg je hiervan een melding op je mobiel als je even niet thuis bent.

Is alles in orde?

De nieuwe Nest Cam past op je huis en gezin, ook wanneer je dat zelf niet kunt. Beveiligd video streamen in HD (1080p), activiteitsmeldingen, één app voor al je Nest-producten en een wendbare magnetische standaard: met de Nest Cam blijf je moeiteloos in verbinding met alles wat je dierbaar is. Waar je ook bent.

Een huis met een Nest.

Wanneer je meer Nest-producten in huis haalt, krijg je meer comfort en veiligheid. Je kunt ze allemaal vanaf één plek bedienen; met de Nest-app, gratis verkrijgbaar voor Apple en Android. Laat de producten vakkundig installeren door een Nest Pro zoals VZWonen en geniet nog meer van NEST.

Meer weten over Nest

Neem contact met ons op via info@vzwonen.nl of 06-28982592

Posted in: