VZWonen outlet

VZWonen outlet

VZWonen outlet biedt nieuwe of tweedehands hulpmiddelen aan voor aantrekkelijke prijzen. In onze webshop vindt u diverse producten die wij een tweede kans geven, producten die nieuw zijn en/of als demo dienst hebben gedaan.

Waarom tweedehands hulpmiddelen?

Waarom tweedehands hulpmiddelen ? Hier hebben wij twee redenen voor;

  1. De zorg is al duur genoeg, vaak worden niet gebruikte hulpmiddelen weggegooid of belanden in de schuur en dat is zonde. Er zijn genoeg mensen die het niet zo breed hebben en op deze manier krijgen kostbare hulpmiddelen een tweede kans
  2. Het is beter voor het milieu

Veiligheid

Al onze producten zijn veilig en schoon. Alle tweedehands hulpmiddelen worden gereinigd en grondig nagekeken, op deze manier kunt u nog jaren plezier beleven aan deze producten. Natuurlijk kunnen wij de producten ook voor u plaatsen.

Aan- of verkoop

Heeft u zelf nog een product ergens in huis en wilt u het aan ons schenken of verkopen, bel ons dan even. Wij komen het ophalen en eventueel vakkundig demonteren, geef ongebruikte hulpmiddelen een tweede kans. Ook kunnen wij bemiddelen bij de verkoop. Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere instanties kunnen ons bellen voor het ophalen van hun overbodige hulpmiddelen, zo krijgen ook deze hulpmiddelen een tweede kans.

Wilt u producten ophalen, bel ons dan voor een afspraak op 06-28982592

 

 

 

Posted in: