Wat kan VZWonen als Installateur voor u betekenen

VZWonen is verdeeld in twee takken; Installatietechniek en Woningaanpassingen, op deze manier zijn wij dus een perfecte partner voor jong en oud.

Installatietechniek

Wij zijn een allround installatiebedrijf en kunnen u ondersteunen bij de algemene loodgieter werkzaamheden (gas, water, rioleringswerkzaamheden), waterontharder en levering van regeneratie zout, nieuw en modern sanitair of een complete douche renovatie, Radiatoren en Cv-ketels van diverse bekende merken. (Remeha, Intergas e.d.) en natuurlijk het plaatsen van mechanische ventilatie en WTW’s, ook voor onderhoud van deze systemen kunt u voor een laag tarief bij ons terecht.

Woningaanpassingen

Wij zijn leverancier van bekende merken zoals handicare en Jadacare e.d. en dus de Zorg en Comfortspecialist voor elke woningaanpassingen. Wij leveren douchezitjes, wandbeugels, drempels, toiletverhogers, enzovoort en plaatsen het op een vakkundige wijze bij u thuis. Ook voor diverse antislip en ander preventie producten (o.a. Rook en CO melder kunt u bij ons terecht).

Wij hebben een groot werkgebied

Ons werkgebied breidt zich steeds verder uit over Groningen, Friesland en Drenthe.

O.a. – Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Winsum en Zuidhorn. Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo en Westerveld

 

Posted in: