Retouren en garantie

Retourneren & Garantie

Niet tevreden?

Bij VZWonen doen we er alles aan om u een perfect product te leveren. Controleer na ontvangst meteen uw bestelling, mocht het product niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Retourneren

U mag de artikelen binnen een zichttermijn van 5 dagen aan ons retourneren. U kunt dit op twee manieren doen.

  1. De bestelling komt u terugbrengen
  2. De bestelling laat u retourneren door een pakketdienst

Hieronder worden de beide methodes toegelicht.

De bestelling terugbrengen

Na het maken van een afspraak kunt u de producten terugbrengen. De factuur die u van ons heeft ontvangen dient u te printen en mee te nemen. U zult het betaalde bedrag dan zo spoedig mogelijk retour ontvangen. Uiterlijk het termijn volgens onze algemene voorwaarden.

Uw bestelling retourneren met een pakketdienst

U kunt de product laten ophalen of langs brengen bij een pakketdienst. Neem voor retourzending contact met ons op, zodat wij weten dat uw product onderweg is. Melding van retourzending kan alleen per e-mail. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de consument

Voorwaarden retourneren

Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig met het product en verpakking om te gaan. U mag de producten bekijken maar niet gebruiken. U dient het product in die mate uit te pakken voor zover dit nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wil behouden.

Wij accepteren alleen producten retour die;

  • Vooraf aan ons gemeld zijn via e-mail (bij terugbrengen, mag dit telefonisch)
  • Onbeschadigd, ongebruikt en in originele staat zijn
  • In de originele verpakking zitten

Wanneer de producten na melding niet binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd, wordt de overeenkomst bindend.

Diensten

Voor de voorwaarden voor aangeboden diensten willen wij u verwijzen naar de algemene voorwaarden en onderstaande garantie.

Garantie

Wij streven ernaar om producten en diensten te leveren van uitstekende kwaliteit. Mocht het onverhoopt gebeuren dat u een beroep dient te doen op de garantie, dan zullen we in overleg met u tot een geschikte oplossing komen. Uiteraard geven wij op alle producten de gebruikelijke en door de fabrikant vastgestelde fabrieksgarantie. Klachten over producten en diensten kunt u per e-mail of telefonisch aan ons melden.

Heeft u vragen of het retourneren of garantie, neem dan contact met ons.