Woningaanpassingen

Het begint altijd met een goede voorbereiding en daarom komen wij graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bespreken.

Programma van eisen

Een programma van eisen is erg belangrijk. Zo gaan wij samen met u of met de door u aangewezen personen het probleem in kaart brengen om tot de beste oplossing te komen voor nu en de nabije toekomst. Want waarom twee keer een probleem gaan oplossen als het ook in één keer kan.

Veilig voelen is belangrijk

Voor alle ruimtes hebben wij de passende materialen die u kunnen helpen zelfstandig te blijven wonen en veilig te voelen in uw eigen huis. Wij kunnen voor u hoogteverschillen wegnemen door een drempelhulp te plaatsen, juiste verlichting bij de voor- en achterdeur, sloten vervangen, digitale deurspionnen, opvangvoorzieningen voor de dagelijkse post monteren, enzovoort en dan hebben we het alleen nog maar over de Entree.

Valpreventie

Wist u trouwens dat de badkamer één van de gevaarlijkste ruimtes in huis is, vaak zijn de vloeren glad of vochtig en kunt u makkelijk uitglijden.  De gevolgen van een val zijn vaak ernstig, jaarlijks belanden vele mensen door een val in het ziekenhuis. Antislip producten werken vaak preventief en zo kunt u veilig bewegen in de badkamer. Waarom niet gewoon zitten onder de douche als staan niet langer gaat. Wij kunnen uw bad verwijderen en hier een op maat gemaakte douchecabine voorzien van alle aanpassingen voor terugplaatsen.

Installatietechniek

Uiteraard speelt de installatietechniek achter de aanpassingen een grote rol, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de installatietechniek voor u in huis. Dus als er een nieuwe badkamer, verlichting of een andere installatietechnische aanpassing nodig is, vraag ons dan naar de mogelijkheden; De comfortinstallateur realiseert voor u een betrouwbare installatie tegen een eerlijke prijs.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u nu een aantal vragen heeft of gewoon nieuwsgierig bent geworden wat wij voor u kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.